Aici gasiti prezentare despre server !
Site Admin
Avatar utilizator
Mesaje: 17
Membru din: Dum Dec 11, 2022 1:51 pm
Localitate: Braila
Contact:
1) Primul pas este sa provocati o breasla la war, acest lucru se poate face apasand "Alt+"> si apasand pe butonul >"Declara razboi"
2)Al doilea pas este sa selectati campul de lupta dintre cele prezentate mai jos:
In modul camp: Pentru acest tip de war NU exista o mapa speciala. Membrii ambelor bresle, unde se gasesc (orice mapa) trebuie sa se bata pentru a totaliza puncte. Fiecare adversar ucis va acorda puncte propriei bresle in functie de levelul lui (EX: lvl.99 = 99 de puncte; lvl. 15 = 15 puncte... etc). Castiga breasla care dupa 30 de minute totalizeaza mai multe puncte.
In modul arena: Pentru a castiga, trebuie sa bateti in total 100 de adversari din echipa inamica, evitand ca echipa voastra sa moara in total de 100 de ori inaintea lor. Acest razboi se desfasoara intr-o mapa speciala care o puteti accesa dand click pe misiunea "Vreau sa intru la razboi".
In modul steag: Pentru victorie, trebuie sa aduceti de 10 ori steagul din baza adversara in propria baza. Acest razboi se desfasoara intr-o mapa speciala care o puteti accesa dand click pe misiunea "Vreau sa intru la razboi". Daca capturati un steag si acesta se afla in posesia dvs.acest lucru va va incetini foarte mult.
3) Al treilea pas este caci dupa ce ati selectat modul de razboi, sa apasati pe "OK".
4) Cateva reguli la war:
Trebuie sa aveti MINIM 8 membrii in breasla ca sa puteti declara razboi si nivelul breslei sa fie de la 4 in sus!!!
Nu este voie sa iesiti de la war in primele 5 minute, daca iesiti inainte de a se face 5 minute, razboiul se va termina la egalitate!!!
Concedierea sau invitarea unor jucatori in timp ce breasla se afla la war se considera BUG-USING si responsabilul va fi sanctionat in conformitate cu actualul regulament .
De acum incolo globurile de transformare vor fi interzise la war, daca ai in inventar un glob de transformare sau daca esti transformat nu vei putea intra!
BREASLA PROVOCATA LA RAZBOI POATE SA ACCEPTE SAU SA REFUZE RAZBOIUL !!!
Despre bresle :
O breasla are 20 de nivele (ca sa puteti creste nivelul breslei trebuie sa donati experienta ), si la fiecare nivel facut veti putea pune un punct la o competenta a breslei si breasla va creste automat cu 1000 de puncte in clasamentul breslelor.
Daca sunteti sef de breasla veti putea da grade la ceilalti membri: Accepta, Concediaza, Mestesugar si Nota.
Despre competentele (skill-urile) breslei :
Cu cat breasla creste in nivele, multumita experientei donata de membri, va fi disponibil cate un punct de pus la una din urmatoarele competente a breslei :
-Sangele zeului dragon -> Crestere max. PV .
-Binecuvantarea zeului dragon -> Crestere max. PM .
-Armura sfanta -> Imbunatateste apararea .
-Accelerare -> Mareste viteza de atac si de miscare .
-Furia zeului dragon -> Crestere sansa importanta .
-Ajutor fermecat -> Creste viteza farmecului .
PRECAUTII:
Doar seful breslei poate pune puncte la competentele breslei!
Punctele maxime de pus pe un skill (competenta) este de 7 puncte, deci la lvl 20, puteti face maxim 2 skilluri la 7 si unul la 5, pentru suma totala de 19 puncte.
Competentele se pot folosi doar in timpul razboiului dintre bresle, si au efect doar daca seful breslei le foloseste si el.
De fiecare data cand o competenta e folosita de vre-un membru al breslei, consuma spiritul dragonului (bara albastra de sub competente). Dar nu e problema, puteti reincarca bara platind yang (orice membru o poate face). Un spirit a dragonului costa 100 de yang, deci de exemplu daca vreti sa incarcati 2000 de puncte, trebuie sa platiti 100 x 2.000 = 200.000 yang. Sau, pur si simplu, faceti level la breasla si bara se va incarca automat.
Imagine
Scrie răspuns